ScancaReizen 

Naar de Noordkaap, de Lofoten, de Noorse fjorden, Zweden of Finland? Met onze routegids stelt u zelf de mooiste route's samen. de "Routegids Scandinavië 2020" is direct te downloaden.

Routegids Scandinavië 2020

Wij leveren het bestand de "Routegids voor Scandinavië" voor de prijs van € 21,95

Uw betaling wordt verzorgd door Mollie B.V. Na de ontvangst van uw betaling ontvangt u direct een email met daarin een link. Als u daarop klikt kunt U de "Routegids voor Scandinavië" direct downloaden. U kunt deze bekijken op uw notebook, smartphone, iPad of tablet. Ook kunt u de inhoud geheel of gedeeltelijk printen.

 Onze site is beveiligd met HTTPS.

LEVERINGSGARANTIE.

Wij leveren de routegids als ebook direct na aankoop via een emaillink aan u. Het kan gebeuren dat u door een probleem bij uw email server de email met daarin de link om het bestelde routeboek (ebook) te downloaden niet heeft ontvangen. Ook kan het gebeuren dat wegens stroomuitval of een computerstoring tijdens het downloaden het bestand is beschadigd. In dat geval kunt u binnen 7 dagen contact met ons opnemen, wij zullen u het door u bestelde routeboek (ebook) alsnog via een downloadlink toesturen.